top of page

10 weken, meer is er niet nodig om je levensstijl om te gooien en eindelijk het leven én het gezonde lichaam te hebben waar jij gelukkig van wordt!

Bestel nu het het enige echte FITTERTOGETHER_BE LIFESTYLEPLAN E-BOOK (PDF)

WAT KRIJG JE?

10 variabele weekmenu's

Zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan vinden! Gemaakt om op een gezonde manier af te vallen, Alles draait rond het ‘balance is key’ principe! Gevarieerde en gebalanceerde voeding zonder restricties en verboden productgroepen. Je eet alleen wat JIJ lekker vindt. Het plan heeft elke week 1 ‘cheatday’. Pizzanight of een uitgebreid ontbijt op Zondag? Geen probleem!

Food swap lijsten

Gemakkelijk ingedeeld volgens productgroep zodat JIJ het plan volledig naar je eigen wensen kan aanpassen. Op deze manier eet je enkel wat je graag eet en past het plan volledig in je eigen levensstijl!

Boodschappenlijsten

Zodat jij elke week opnieuw goed voorbereid aan je week kan beginnen en naar de winkel gaan geen stressmoment wordt. Zo heb je alles in huis om lekker en gezond te koken en die gezonde levensstijl aan te pakken!

'Samen fit, gezond & gelukkig' guide

Zodat ook jij kan leren hoe je gezonde en voedzame keuzes kan maken in het dagelijkse leven.

FT_FOOD

Een E-book waar al onze heerlijke en gezonde recepten zijn gebundeld, zodat gezond eten en feest wordt.

Templates

die je kan printen of op Instagram gebruiken. Om nog meer motivatie te krijgen, je workouts bij te houden of leuke challenges aan te gaan.

Een community

Die je steunt, waar je terecht kan met je vragen en waar je je successen kan delen! Je staat er nooit meer alleen voor, wordt overladen met positiviteit én motivatie! Je kan ons vinden op instagram @fittertogether_be én word ook lid van onze besloten groep op facebook Fittertogether_BE.

Alle middelen

om EINDELIJK je doelen te behalen! Het lifestyleplan is géén dieet. Je werkt aan je voedingspatroon en mindset als het op eten aankomt. We gaan voor een blijvend resultaat, weg met al dat gejojo en de eeuwige strijd tegen de kilo’s. Voeding is niet langer je vijand maar een vriend!

bottom of page