top of page

VOEDINGSADVIES OP MAAT

Worstel jij al jaren met je voeding en gewicht? Heb je bepaalde doelen maar lukt het je niet om deze alleen te behalen? Dan is ons voedingsadvies op maat zeker iets voor jou! Ik begeleid je persoonlijk naar je doelen en zorg dat je het deze keer wel kan volhouden. We werken met de app VYTAL, de meest complete voedingsapp ooit! Via de app stel ik een voedingsschema op en hou daarbij rekening met jouw doelen en voorkeuren. Je kiest zelf het gewenste aantal eetmomenten, kan zelf je dagmenu volledig aanpassen of je voeding helemaal zelf ingeven. Via de coachomgeving zie ik precies wat jij ingeven hebt en kan, zo nodig, aansturen of opmerkingen geven. 

We hebben 3 verschillende opties:

INTENSIVE ALL IN:

Dit is een intensief, 3 maand traject ideaal voor mensen die echt die extra motivatie nodig hebben. We starten telkens met een intakegesprek waarin ik jou beter leer kennen. Tijdens het traject kan je tot 3x per maand (volledig gratis) een opvolggesprek inplannen via ZOOM, tijdens dit gesprek kijken we hoe het gaat en stellen we concrete doelen voor de komende week(en). Ook krijg je wekelijkse feedback op je dagboek in de app en 7/7 support via de chatfunctie. In dit traject zit ook een sportschema inbegrepen als je dit  wenst.

APP + BEGELEIDING:

Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de app te gebruiken zonder intensieve coaching. Hierbij krijg je een vragenlijst, vul je al je gegevens en voorkeuren in waarna een weekmenu voor jou wordt opgesteld. Bij deze optie kan je net als het intensive pakket ook je menu zelf aanpassen en krijg je alle functies van de app. Je krijgt wekelijks feedback en motivatie via de app en 7/7 support via de chatfunctie. Bij deze optie zitten geen opvolggesprekken via ZOOM en krijg je ook geen sportschema.

APP ZONDER BEGELEIDING:

Je kan er  ook voor kiezen om de app te gebruiken zonder coaching. Ook hierbij krijg je een vragenlijst, vul je al je gegevens en voorkeuren in waarna een weekmenu voor jou wordt opgesteld. Bij deze optie kan je ook je menu zelf aanpassen en krijg je alle functies van de app maar hierbij zit geen wekelijkse feedback, geen intensieve coaching en geen 7/7 support.

* Heb je het INTENSIVE ALL IN abonnement aangekocht? Dan volstaat het om in te loggen met je account om zo je gesprekken in te plannen.

209986981_1221680868262451_195079126591104198_n_edited_edited.jpg

Tjalina

Hallo, ik ben Tjalina van Fittertogether_BE. Voedingsdeskundige en help jou graag naar die gezonde en gelukkige levensstijl!

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • 12 weken begeleiding

  149,99€
  Elke maand
  Intensieve online begeleiding voor 3 maand
  3 maanden geldig
  • VYTAL app
  • Dagelijkse follow up via ZOOM, whatsapp of chat
  • Trainingsschema op maat + wekelijkse aanpassingen
  • 7/7 Support via Chat