top of page

MEALHERO, GEZOND ETEN ZONDER KOKEN? LET'S TEST THIS OUT!

Wij hebben 'MEALHERO' uitgetest voor jullie, en in deze blog lees je al onze bevindingen!
WAT IS MEALHERO?


Mealhero is een maaltijdservice, maar niet zo eentje zoals je ze gewoon bent, waarbij je boodschappen krijgt en ze vervolgens volgens een plannetje moet klaarmaken.

Je kiest je plan (hoeveel personen, maaltijden/week en bezorgingen per maand). Vervolgens kies je de maaltijden, dit kan je doen door de samengestelde maaltijden te kiezen of volledig zelf je ingrediënten toe te voegen en zo zelf je maaltijd samenstellen. Vervolgens krijg je jouw maaltijden samen met de slimme stomer thuisbezorgd. Alle maaltijden zijn vriesvers en blijven dus 6 maanden houdbaar in de vriezer. Wanneer het tijd is om te eten scan je de doosjes aan je slimme stomer, die toont je in welk vakje de ingrediënten moeten. Je drukt 2x op de knop en er verschijnt een aftelklokje. Binnen +-20min is de stomer klaar en kan je genieten van je maaltijd.


TJALINA ZEGT:

Ik wou Mealhero heel graag uitproberen! Ondanks mijn gezonde levensstijl, mijn doel om zoveel mogelijk gezond te eten en mijn eeuwige zoektocht naar gezonde en lekkere recepten, sta ik niet altijd graag in de keuken. Dat is dan ook 1 van mijn valkuilen, FASTFOOD afhalen! Ik hou er soms zo van niets te hoeven doen en gewoon lekker te kunnen eten. Wat ik zo positief vind aan deze maaltijdservice, is het aanbod. Er is voor iedereen wel iets wat je graag eet. Ook de mogelijkheid om de maaltijden volledig zelf samen te stellen, vind ik geweldig! De app is heel gebruiksvriendelijk en de maaltijd 'klaarmaken' is echt kinderspel. Scannen, in de juiste mandje, op de knop drukken en klaar!


Voor mij is het ook een groot voordeel dat alles diepgevroren is. Zo hoef ik mij geen zorgen te maken over de houdbaarheid en kan ik op elk moment een verse, gezonde maaltijd eten. Ikzelf gebruik Mealhero dan ook vooral daarvoor, het is een back-up wanneer ik eens geen tijd of zin heb om zelf te koken of wanneer ik niets in huis heb. Wat dan wel weer een minpunt is zijn de bakjes, die zijn allemaal van plastic en dat zorgt dan wel weer voor 'veel' plastic afval. Ook de bakjes van de stomer moet je uiteraard na elke maaltijd afwassen, maar dat heb je met kookpotten ook natuurlijk, en de bakjes kunnen in de vaatwasmachine.


Wij hebben onze eerste 8 maaltijden gratis gekregen om uit te proberen, ik was onmiddellijk verkocht. Na deze 8 maaltijden heb ik dan ook zelf een bestelling gedaan zodat ik altijd een gezonde optie in mijn vriezer heb liggen! Ik blijf dus ook zeker klant bij Mealhero. Momenteel doe ik 3 maaltijden/week voor 1 persoon (voor mijn vriend zijn de porties net iets te klein, die eet dan ook heel veel!). Voor mij zijn de porties ideaal, ik ben meer dan voldaan na een Mealhero maaltijd.

SAIMI ZEGT:

Ik heb de laatste jaren een echte liefde voor koken ontwikkeld. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en wil echt de wereldkeukens verkennen. Een beperking, door de gerechten beschikbaar op een maaltijdservicebedrijf, dus niet mijn eerste optie. Zoals eerder vermeld, kregen we 8 maaltijden gratis. Curieus zoals ik ben, was ik wel heel benieuwd naar de manier van werken. De ingrediënten die in de diepvries bewaard kunnen worden en de stomer die alles voor je klaarmaakt, dat is wel heel gemakkelijk! Ook zijn de porties voor jou voorbereid en weet je dus precies hoeveel een gezonde maaltijd inhoudt. De gerechten vond ik lekker (op wat kruiding na) en er waren ook verrassende, vernieuwende ingrediënten. Een aangename kennismaking met Mealhero.


Zou ik deze nu aan anderen aanbevelen of zelf opnieuw kopen, dat denk ik niet. Ik kook veel te graag en ik neem er graag mijn tijd voor. Koken is voor mij een soort therapie/hobby en ik vind het niet leuk als dit van mij wordt afgenomen. Wel denk ik dat heel veel anderen dit een topservice en ideale vervanger voor koken zullen vinden. Het grootste nadeel ik voor mij de prijs. Ik begrijp zeker de prijzen die gevraagd worden, maar dit is wat mij zou tegenhouden. Het is jammer dat de ingrediënten in plastiek potjes verpakt zitten, maar dit lijkt een uitdaging voor het bedrijf!


Mealhero verdient zeker een extra zetje voor de diepgevroren ingrediënten, die een zorgeloze avond meebrengen. De planning die plots verandert, dat is helemaal geen probleem! Ben jij iemand die niet graag kookt, snel iets op tafel wilt, of iets achter de hand wil hebben, probeer deze dan zeker eens uit!VOORDELEN EN NADELEN


VOORDELEN:

  • Veel opties om uit te kiezen

  • Steeds een gezonde maaltijd in huis

  • Stomen (dus gezonder)

  • Je hoeft zelf niets te doen én het is snel klaar

  • Diepgevroren

  • Geen voedselverspilling

NADELEN

  • Prijzig

  • Voor sommige mensen zijn de porties te klein

  • Veel plastic afval

  • Voor kleine gezinnen (tot 4 personen)


Wil jij nu zelf ook Mealhero uitproberen? Met de code 'FITTERTOGETHERX8' krijg jij nu ook 8 maaltijden cadeau wanneer je klant wordt van Mealhero via MEALHERO.ME88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page