top of page
183155333_290598209403444_13926295224408

Fittertogether_BE

Online sport -en voedingsbegeleiding 

Het team

Tjalina

Online Personal coach Team René Spoelstra

Voedingsdeskundige die appel eet

Ik ben Tjalina, en ik struggle eigenlijk al jaren met mijn gewicht. Ik ging van dieet naar dieet. Het typische 'vandaag mag ik nog en daarna begin ik echt'. Ik hield het hooguit 2 weken vol en wanneer ik dan iets at wat niet mocht voelde het als mislukking en gaf ik op.

Toen ik in 2018 zwanger werd ging het helemaal de mist in met mijn gewicht en de daarbij horende levensstijl. Na de bevalling van mijn prachtige zoontje was dit uiteraard niet veel beter, ik leefde ongezond en dat zag je aan mij. Ik was altijd moe, sportte niet en had 0 energie.

Tot het op een bepaald moment genoeg was, ik woog toen 78kg en voelde mij alles behalve goed in mijn vel! Toen heb ik besloten mijn levensstijl volledig om te slaan. Mijn doel was afvallen, maar ook fitter worden. Ik wou dat mijn zoontje een fitte mama had en zelf ook gezond ging leven. En hoe kan je tegen je kind zeggen dat hij gezond moet eten en sporten terwijl jijzelf ongezond leeft?

Het was een leerproces voor mij, het vraagt tijd en doorzettingsvermogen! Maar omdat ik mijzelf deze keer niet alles ontzegde kon ik het gemakkelijk volhouden! Zoveel maanden later startte ik met mijn opleiding voedingsdeskundige en personal coach, ik wou mijzelf nog meer verdiepen in gezonde voeding!

Nu is mijn doel om mensen die net als ik al jaren worstelen met hun gewicht en levensstijl te helpen en bij te staan naar een gezonde leefstijl. Als ik het kan kan iedereen het! 

Saimi

Personal coach & Running coach

Running coach op de laptop

Ik ben Saimi, en ben al mijn hele leven een heel sportief en actief persoon. Blijven sporten is voor mij dus nooit een probleem geweest en hardlopen is dé constante in mijn leven. De kilo’s waren er de laatste jaren toch bijgekomen, ondanks mijn sportieve levensstijl. Mijn gezonde levensstijl, die ik voordien altijd had gehad, was veranderd in ongezonde maaltijden, afhaalmaaltijden,…

 

Wel had ik al mijn hele leven een probleem met water drinken.

Ik dronk bijna niets. Hier moest dus ook iets aan gedaan worden.

 

Toen ik in 2020 op reis ging met mijn vader, aten we weinig en waren we de hele dag op pad. Dit was voor mij, op dat moment 74kg, dé start om te gaan vermageren en mijn gezonde levensstijl terug op te nemen. Zo gezegd zo gedaan, ik startte met het teruggrijpen naar mijn oude gewoontes! Wel was ik nu veel bewuster bezig met wat ik at, dan voorheen.

 

Corona had voor mij dus wel een positieve start gehad. Ook de vriendengroep ging mee gaan lopen en dit motiveerde mij ook alleen maar meer. Mijn eigen looptrainingen werden veel gerichter en ik boekte een enorme vooruitgang! Mijn 1ste marathon liep ik vlak voor mijn nieuwe levensstijl en mijn 2de marathon volgde toen ik terug helemaal tevreden was met mijn lichaam.

 

Alhoewel ik nooit écht onzeker ben geweest, heb ik onbewust bijna geen foto’s van mijn volledige lichaam in mijn zwaardere periode. Ik vind het fantastisch om samen met Tjalina een nieuwe gezonde levensstijl te creëren en zo ook anderen te kunnen motiveren om hetzelfde te doen! Samen willen wij gaan voor de herkenning van een gezonde levensstijl en tegelijkertijd het aanvaarden van je lichaam. Een gezond lichaam hoeft geen maatje 36 te zijn, maar een gezond lichaam heeft wel een gezonde levensstijl nodig.

Contact

Vragen of hulp nodig? Aarzel niet om ons te contacteren!

Wij streven ernaar u binnen de 4 werkdagen een antwoord te geven. 

Fittertogetherbe@gmail.com

Bedankt om contact op te nemen!

bottom of page